El teu blog de Linux en català

Jornada oberta de traducció a Barcelona

El proper 22 d’octubre, Softcatalà organitza al Centre Cívic Sagrada Família de Barcelona una jornada oberta de traducció. Aquesta jornada, gratuïta i oberta a tothom, té els següents objectius:

  • Reunir els traductors habituals per donar una empenta tots junts a la traducció de nous mòduls.
  • Servir d’iniciació a tots aquells qui no han fet mai cap traducció, i que vulguin coŀlaborar-hi.

Per ajudar a assolir aquest segon objectiu, la jornada es presenta en dues parts. A la primera, entre les 10 i les 12h, es faran unes xerrades introductòries al procés de traducció. A la segona part de la jornada, entre les 12h i les 20h, es faran les traduccions, centrades en el projecte GNOME i els llocs web de Mozilla. Si hi voleu assistir, és convenient que confirmeu la vostra assistència.

Logo de Softcatalà

Crec que és una gran oportunitat per a tots aquells qui es vulguin iniciar en la traducció de programari. Em sembla que ja ho he comentat algun cop, és una tasca MOLT gratificant. El problema molts cops és que no sabem per on començar. Aquesta és una gran oportunitat per iniciar-se en aquesta tasca. No us ho perdeu! 🙂

Deixa un comentari

Your email address will not be published.