El teu blog de Linux en català

Recull 24/10/2009

Com que feia temps que no ho feia, aquest matí he decidit fer una ullada a les estadístiques de l’W3Counter per veure com anava l’evolució de GNU/Linux. Així com els darrers anys la cosa anava avançant, fins arribar a l’abril a un 2,16% de quota d’ús segons els llocs web que comptabilitza aquest sistema, la cosa ha anat baixant fins a l’1,84% de setembre. Una llàstima, això és una pèrdua d’un 0,32% en 5 mesos (en termes relatius suposa una caiguda d’un 15% d’usuaris).

Les coses són així, però. I crec que tots estem d’acord en què això arribarà un moment en què canviarà. No és només un pressentiment, ja que per exemple IBM ha encetat una campanya important conjuntament amb Canonical (Ubuntu) per vendre ordinadors amb aquesta distribució als EUA i també és una realitat que als darrers dos anys han començat a aparèixer ordinadors a centres comercials amb Ubuntu o altres distribucions GNU/Linux instal·lades (i no estic parlant només d’ultraportàtils).

Anem, però, a un repàs de les novetats d’aquesta setmana:

  • Pau on 24 d'octubre de 2009 at 09:02

  Reply

  Buah, aquest article m’ha eixit clavat!!! Hahhahahahaha. Votaré que m’agrada.

  • @jrosell on 17 de gener de 2010 at 15:27

  Reply

  On teniu el twitter del blog?

  • Pau on 17 de gener de 2010 at 16:47

  Reply

  Doncs no tenim twitter… És una cosa que tinc pendent mirar, però tampoc corre molta pressa.

  • @jrosell on 17 de gener de 2010 at 16:50

  Reply

  Ho deia pq volia incloure el blog a http://twitter.com/elnostreraco/blogroll/members

Deixa un comentari

Your email address will not be published.