El teu blog de Linux en català

Oracle comprarà Sun

Segons informen a CNET News, Oracle ha arribat a un acord de compra amb Sun Microsystems per un valor d’uns 7.400 milions de dòlars. La notícia es publica després de pocs dies d’haver sabut que IBM no aniria endavant amb la compra de Sun.

Aquesta adquisició es veu amb certa preocupació des de la comunitat ja que Sun Microsystems és qui fins ara ha portat endavant OpenOffice.org, MySQL, VirtualBox… però el que és més important de tot: JAVA. Els mateixos directius d’Oracle afirmen que Java és l’adquisició més importat que mai ha fet la companyia.

Si la compra haguera estat feta per IBM, probablement la comunitat ho hauria vist amb bons ulls ja que d’una forma o altra, IBM s’ha mostrat prou positiu amb el programari lliure. Oracle també ha fet aportacions a la comunitat (fins i tot tenen una distribució linux pròpia), però caldrà veure com es comporta davant els projectes més importants de Sun (sobretot quant a l’OpenOffice.org).

oracle-sun

1 comment

    • KuBe on 20 d'abril de 2009 at 21:48

    Reply

    qin mal rotllo…

Deixa un comentari

Your email address will not be published.