El teu blog de Linux en català

Recull – 7/2/2009

Disculpeu que aquesta darrera setmana els articles hagen perdut una mica el seu caliu amb el què normalment els envolte… però és que torne a estar de mudances. Aquesta vegada m’he mogut a Barna, on viuré (i treballaré, si hi ha sort) amb la meua xicona els propers anys. Estic a una casa de prestat, Internet de prestat i buscant pis tot els dies (i debatent-nos entre si agafar un pis “JA” o ser perseverants per tal d’acabar triant bé).

En fi, que el temps que dedique normalment a cercar articles interessants per la xarxa i publicar-los amb un xicotiu toc personal s’ha vist reduït. Probablement es mantinga així durant les properes setmanes, fins que trobem pis -com a mínim-. En fi, un altre dissabte, un altre recull…

3 comments

  • Ber2 on 7 de febrer de 2009 at 12:53

  Reply

  Per poc que puguis tingues paciència i cerca un pis que us agradi, val la pena. Sort…!

  • Hermes on 7 de febrer de 2009 at 21:02

  Reply

  Amb aquesta crisi potser trobareu quelcom “potable”. Sort.
  ………
  Un moment o altre espero coneixer-te en persona, Barna i Cerdanyola es toquen.

  • Pau on 7 de febrer de 2009 at 23:05

  Reply

  Doncs estem parlant de quedar un dissabte!!
  http://forum.somgnu.cat/viewtopic.php?f=16&p=13378#p13378

Deixa un comentari

Your email address will not be published.