El teu blog de Linux en català

Recursos en català sobre Blender

Aprofitant que ahir es va publicar una nova versió de Blender, avui us presentem una sèrie de recursos en català amb els quals podeu aprendre a utilitzar-lo i anar una mica més enllà en el seu funcionament. Alguns d’ells ja us els hem presentat anteriorment:

Quickstart per a Blender

Aquest Quickstart, realitzat pel Raimon, resumeix en una sola pàgina les accions més comuns que s’utilitzen amb Blender:

Quickstart en català per a Blender

Manual d’animació en 3D

Un extens manual (165 pàgines, no està malament 🙂 ) per aprendre els secrets bàsics del modelat i l’animació en 3D. Aquest manual va ser fet pel Miquel Pérez, responsable del bloc en català sobre animació 3D Animar en llibertat.

Manual d’animació 3D en català

La web d’en Pipes

En aquesta pàgina web, de recent creació, hi trobarem models 3D que podem utilitzar a Blender, notícies, tutorials, etc. Com dic, la pàgina és encara molt nova, i el seu responsable (l’Antoni Villacreces) encara té previst afegir-hi més models i tutorials en poc temps. De moment, d’aquesta pàgina web us recomano aquest tutorial amb el qual ens detallen el procés bàsic de creació d’un ninot animat, des del propi modelat del ninot fins a poder-lo animar:

Com fer un ninot animat

Aqua: Imatge creada i renderitzada per en Pipes

Aqua: Imatge creada i renderitzada per en Pipes

BlenderCat OCT’11

Aquest mes, entre els dies 28 i 30 d’octubre, es celebra a Calella la segona edició de BlenderCat, que consta d’una sèrie de conferències i tallers sobre Blender. Si us interessa, podeu inscriure-us a través d’aquest enllaç.

Animació amb Blender 3D

Animació amb Blender 3D és un bloc sobre Blender per a no iniciats.

Documentació oficial de Blender

La documentació oficial de Blender està parcialment traduïda al català.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.