El teu blog de Linux en català

Extensió Google Docs per al LibreOffice

Ooo2gd és una extensió que inicialment estava programada per l’OpenOffice.org que permetia sincronitzar els nostres documents amb el Google Docs. Atès que l’OpenOffice.org es troba actualment en stand by, és interessant comentar que la darrera versió d’aquesta extensió també és compatible amb el LibreOffice.

Ooo2gd permet sincronitzar els nostres documents no només amb Google Docs, sinó també amb els servidors Zoho i WebDav. Tot i així, atès que l’API de Google encara es troba en desenvolupament, la connexió amb el nostre compte pot fallar de tant en tant.

Aquesta darrera versió té com a principal característica la capacitat de poder pujar els fitxers sense haver de fer una conversió prèvia.

Instal·lació (senzilla i ràpida)

La instal·lació és senzilla i ràpida. Només cal que aneu a la pàgina web de l’extensió:

I feu clic a «Get it». Automàticament s’iniciarà la baixada. Seguidament haureu d’obrir el fitxer baixat amb el LibreOffice i instal·lar l’extensió fent el típic «Accepta» i «Endavant». Finalment reinicieu el LibreOffice i ja tindreu l’extensió a punt fer fer-la servir.

L'extensió Ooo2g en acció

L'extensió Ooo2g en acció

Deixa un comentari

Your email address will not be published.