El teu blog de Linux en català

Jornada de traducció a Barcelona organitzada per Softcatalà

Aquest dissabte es farà una jornada de traducció al centre cívic Sagrada Família de Barcelona. La jornada l’organitza Softcatalà i bàsicament té dos objectius:

  • Reunir-nos la gent que col·laborem habitualment en aquests projectes per treballar plegats en la traducció de nous mòduls.
  • Convidar a tots aquells que vulguen col·laborar amb nosaltres a que puguen iniciar la col·laboració en un entorn on hi ha una formació adequada (xerrades) i on tindran disponibles traductors amb experiència que poden ajudar-los a resoldre els seus dubtes al mateix moment.

Cal tindre en compte que sempre es necessita gent nova i aquest tipus de jornades estan enfocades a mirar de fer participar a gent nova, de forma que s’ensenyen les bases del procés de traducció de programari i el mateix dia es comença a traduir.

http://www.softcatala.org/img/SC_logo.png

Amb motiu de la traducció del Gimp hi ha unes quantes persones que ja s’han apuntat. Vos animem a la resta a apuntar-vos, conèixer-nos i ajudar-nos. Penseu que vosaltres podeu ajudar a treballar per la llengua!

Podeu inscriure-vos en la pàgina que s’ha preparat per a l’esdeveniment, així com obtindre’n més informació. Allà ens veiem!

Deixa un comentari

Your email address will not be published.