El teu blog de Linux en català

Recull – Rhythmbox, fora de l'Ubuntu; Firefox4 mola; Chakra ja no és arch…

Primer recull de l’any…

2 comments

  • tirant on 8 de gener de 2011 at 12:25

  Reply

  pos a mi el rythmbox m’encanta el seu funcionament. i no l’abandonaré. al seu temps, vaig passar del winamp a l xms, i després quan vaig disposar del rythmbox em va encantar.

   • Daniel on 9 de gener de 2011 at 04:04

   Reply

   A mi també m’agradava el Rhythmbox, fins que vaig descobrir que no disposava d’eines com altres reproductors (vlc, banshee, etc). Per exemple, amb aquests dos que he mencionat es pot pujar els baixos de la manera que vulguis o es pot normalitzar el volum, coses que a mi m’agraden i que no podia fer amb Rhythmbox.

   Bon recull, per cert!

Deixa un comentari

Your email address will not be published.