El teu blog de Linux en català

Recull – Publicat el nucli Linux 2.6.36, Linux torna a la PS3, el conflicte OpenOffice.org vs LibreOffice i molt més…

Aquesta setmana ha estat mogudeta…

3 comments

  • Aljullu on 23 d'octubre de 2010 at 12:50

  Reply

  M’encanten els reculls 🙂

  • oriolsbd on 23 d'octubre de 2010 at 19:06

  Reply

  Respecte de l’article comparant Ubuntu amb instal·lació «normal» o amb Wubi, aquesta setmana precisament un amic que s’havia instal·lat Xubuntu em deia que li anava fins i tot més lent que Windows XP (l’ordinador és força antic). Ho vaig mirar, i és perquè el tenia instal·lat amb Wubi. Li vaig fer una instal·lació «neta» del mateix Xubuntu, i va quedar bocabadat de lo ràpid que li anava l’ordinador. 🙂

  De les comparatives que hi ha a l’article que ens passes, sí que he m’ha sorprès que algunes de les comparatives anessin MOLT més ràpides amb Wubi que amb instal·lació normal, però són dues dades molt puntuals (transaccions amb PostgreSQL i amb SQLite) i, com dic, el comportament general del sistema és molt millor amb instal·lació normal que amb Wubi.

  1. Reply

   Jo no en faria gaire cas d’aquestes comparatives. Sobretot desprès de veure’n una referent a escriptoris, on s’utilitzava el ubuntu, com a sistema

Deixa un comentari

Your email address will not be published.