El teu blog de Linux en català

5 jocs per a linux, al preu que et sembli!

Diversos desenvolupadors de jocs independents, han creat el «Humble Indie Bundle», un paquet de 5 jocs comercials (amb versió nativa per a Linux) valorats en 80€, però que podem comprar… al preu que ens sembli millor.

Si senyor, a la pàgina principal tal com fem la compra indiquem la quantitat que volem pagar per ells, i per si fos poc, també podem decidir si els diners que paguem volem que es destinin als desenvolupadors o a ONGs (també podem repartir-los si ho preferim). Els jocs que entren en el pack són:

Jo he pogut provar «World of Goo» i «Penumbra Overture». El primer és genial! estratègia una mica extravagant i surrealista però d’allò més addictiu; i el Penumbra Overture és una aventura de terror que es juga en primera persona, que tot i no tenir uns gràfics d’última generació, té un gran treball d’àudio, i realment et submergeix dins el joc.

Per acabar, us diré que aquesta oferta està activa només fins al dilluns dia 10! (crec, ja que a la web hi ha un comptador de les hores que queden,  i he fet el calcul mentalment…).

  • Aljullu on 7 de maig de 2010 at 14:00

  Reply

  La oferta pinta molt interessant i depèn de com aquest cap de setmana m’animo.

  Tot i això, tinc el dubte moral de si potser seria millor destinar els diners en videojocs lliures; i no en videojocs privatius per a Linux.

  • xavifumi on 7 de maig de 2010 at 16:11

  Reply

  Aljullu! aquest dubte que et planteges és força interessant! Els jocs lliures necessiten suport! però si no es venen jocs per a Linux, les emprese comercials tampoc desenvoluparan titols… i no ens enganyem! la major part de jocs lliures, provenen de motors “alliberats” que anteriorment eren de pagament! Jo, intentaré comprarlos!

  • xavifumi on 7 de maig de 2010 at 17:59

  Reply

  Pels que hagueu provat la saga Penumbra i us agradi, els de Frictional Games, han aprofitat el humble bumble per a fer una pre-venda del seu proper joc: Amnesia, the dark descent; al 50%!

  • xavifumi on 7 de maig de 2010 at 17:59

  Reply

Deixa un comentari

Your email address will not be published.