El teu blog de Linux en català

Utilització del vi

El vi és un programa editor de fitxers de text que s’utilitza directament des del terminal. És una mica complicat d’utilitzar al principi, però amb el temps l’edició de fitxers de text amb aquest programa és molt ràpida.

Tenint en compte l’èxit que va tenir el document que vaig penjar amb les ordres de terminal, he decidit adaptar un altre que també vaig fer en un principi per la feina. En aquest cas el document explica com s’utilitza l’editor vi. És força més curt que l’altre (només tres pàgines), tot i que també el seu abast és més limitat.

Us el podeu baixar des d’aquest enllaç, o des de la nostra secció de Projectes.

Espero que us resulti interessant.

NOTA IMPORTANT: Hem passat el document a format html, i el teniu disponible des de la nostra secció de documentació. Si hi hem d’afegir noves ordres, ho farem directament a la secció de documentació, o sigui que millor que consulteu aquella versió.

Documentació | Utilització del vi

1 comment

    • Jordi Sayol on 9 de maig de 2010 at 00:00

    Reply

    Com sempre molt interessant, gràcies!

    Salut.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.