El teu blog de Linux en català

Penumbra: Requiem, publicat

Frictional Games ha publicat Penumbra: Requiem, una expansió del seu joc d’acció/aventures de terror Penumbra: Black Plague que continua la història de l’anterior episodi. En aquest episodi el protagonista es torna boig i ha de lluitar contra els dimonis interiors i exteriors (sembla una mica com el joc de PS3 “Condemned”).

La saga Penumbra està formada per dos episodis: Overture i Black Plague, on Requiem és un epíleg per al segon episodi on es centra més en la introducció de nous puzzles i desenvolupament de la jugabilitat. Segons comenten a la web, amb Overture volien fer-nos sofrir por i soletat, en Black Plague volien fer-nos sentir paranoia i a Requiem ens fiquen en un malson.

Per desgràcia, no hi ha versió de demosatració per a aquest episodi. Si voleu el joc haureu de pagar els 9,99$ que costa. També cal dir que han fet una oferta amb les versions de Linux i Mac on s’inclouen els tres episodis per 35$. Es poden adquirir a Frictional Games.

Recordeu que podeu jugar a les demos dels episodis anteriors.

2 comments

  • Joan on 20 de novembre de 2008 at 16:53

  Reply

  Les imatges que has penjat del joc, no puc obrir-les. Ni tan sols afegint una accepció al blocatge de finestres emergents. No sé si és cosa meva o a algú és li passa.

  • Pau on 20 de novembre de 2008 at 17:24

  Reply

  Disculpeu, les he copiades directament des del lloc web (no he pensat que fora hotlinking degut a que es fa referència a l’article moltes vegades. Visiteu la pàgina web de captures:
  http://www.paradoxplaza.com/penumbra/?p=gallery

Deixa un comentari

Your email address will not be published.