El teu blog de Linux en català

Avatars al bloc!

Justament ara acabo d’implementar el sistema d’avatars perquè qui ho vulgui i estigui registrat al bloc, pugui ficar-se la imatge que trobi més divertida com a avatar.

El pluguin que he fet servir per al wordpress amb el que corre aquest bloc és l’Add Local Avatar. Tambè he llegit que una altra opció és usar el servei anomenat Gavatar (Global Avatar) per poder tenir el mateix avatar en tots els blocs que visitis. Com ja ho haureu vist, algunes persones que han comentat al bloc fan ús d’aquest servei, que és una opció. Peró com que jo no tenia ganes de registrar-me a més llocs dels que ja hi estic, he pensat que aquesta solució seria bona. Tanmateix m’agradaria saber la vostra experiència pels que porteu més temps bloguejant. Com ho feu vosaltres?

    • guillem on 1 d'abril de 2009 at 00:32

    Reply

    Jo de moment m’he ficat aquest avatar. És una imatge de 12K amb 100x100px però estic veient que és veu una mica malament. Alguna idea?

    Salut i sort als que teniu demà (que és avui) un exàmen!! 😉

    • roger on 1 d'abril de 2009 at 16:34

    Reply

    Em sembla molt bona idea. De moment ja m’he posat una foto per l’avatar, una foto de carnet d’aquestes que tens escanejades per dins l’ordinador. Ah, per cert, gràcies per donar-me bones vibracions de cara l’examen.

    A que surto guapo a la foto? hahahahaha

    • pol on 14 d'abril de 2009 at 10:40

    Reply

    Avatar uploads not allowed (Administrator may set on Users » Avatars page).

    • guillem on 16 d'abril de 2009 at 16:15

    Reply

    Arreglat. Ja ets admin 🙂

    Ara si descobreixes com fer que surtin els avatar més grans ho comentes 😀

Deixa un comentari

Your email address will not be published.