El teu blog de Linux en català

Gmail Labs en tots els idiomes… per fi!

Avui Google ha posat a disposició de tothom les funcions de Gmail Labs, fins ara aquestes només estaven accessibles des de l’anglès tot hi que les funcions si que estaven traduïdes, la veritat no sé el perquè d’aquesta discriminació. Bé, cas és que ara ja els tenim tots sense haver de canviar l’idioma.

Hi ha coses força útils i d’altres no tant (tonteries, directament), en citaré alguns dels que trobo útils.

Fora de línia
Permet descarregar la totalitat del nostre correu al nostre navegador i així tenir-ho tot sempre a ma encara que no tinguem Internet. Per fer servir aquesta funció necessitem Google Gears, per tant els que fem servir un sistema operatiu de 64 bits ens hem de fotre…
Com a alternativa podem descarregar els nostres correus per IMAP des de qualsevol gestor de correu, però clar, no és el mateix que la interfície web.

Visualitzacions prèvies
Sovint rebem correus amb contingut de diferents serveis com youtube, picasa, flickr… Aquest complement ens permet visualitzar de millor forma, per exemple si un correu conté una adreça d’un vídeo de youtube, mostrarà directament el vídeo en el correu.

Col·locar elements on vulguem
Hi ha varis components per a situar a al dreta algunes coses com la caixa de xat, les etiquetes… A més d’un altre per a canviar l’ordre de les caixes de l’esquerra.

Nous botons
Tenim la opció d’afegir nous botons com el respon a tots per defecte, marcar com a llegit, crear documents a aprtir de correus, envia i arxiva, desfer un enviament….

Integració amb altres serveis

Permet posar caixes de Google Docs o del calendari, a més de google maps en les signatures amb la ubicació.

gmail_labs_m

Deixa un comentari

Your email address will not be published.