El teu blog de Linux en català

OpenOffice.org 3.0 no estarà a Ubuntu 8.10

Per molt sorprenent que semble la notícia, sembla que finalment Ubuntu 8.10 no inclourà la versió 3.0 d’OpenOffice.org. Pareix que el retard en la publicació de la versió final d’OpenOffice.org 3.0 ha estat la principal raó per la qual l’equip d’ubuntu no l’inclourà a l’Intrepid Ibex.

Per tant, la versió d’OpenOffice.org a Ubuntu 8.10 serà la 2.4.1 (no dubteu que es publicaran repositoris i manuals per actualitzar a la versió 3.0). Tot i així, certament afectarà a molts usuaris (sobretot a aquells que sempre volen estar a “la última”).

Per cert, Fedora 10 i OpenSUSE 11.1 sí que l’inclouen ja, i funciona molt bé.

3 comments

  • Aljullu on 23 d'octubre de 2008 at 21:49

  Reply

  No ho entenc, van posar el Firefox 3.0 quan encara era un beta i no poden posar l’OOo 3.0 quan ja és estable? M’imagino que tindran els seus motius, però tenint en compte que el paquet ofimàtic és possiblement el programa que més s’utilitza d’un ordinador, ho trobo un error molt greu.

  • Pau on 24 d'octubre de 2008 at 01:48

  Reply

  Doncs sí, pense el mateix que tu.

  • CarlesMayol on 25 d'octubre de 2008 at 02:27

  Reply

  D’acord amb els dos post anteriors. No ho entenc… Ho trobo errar.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.