El teu blog de Linux en català

Ubuntu 8.10 no inclourà OpenOffice.org 3.0

OpenOffice LogoAixí ho ha dit Colin Watson (del equip de Ubuntu) en una entrevista de Tectonic. Inicialment la idea era fer-ho, però degut al petit retràs que va tenir OpenOffice i a dificultats trobades, s’estimen més esperar i que sigui el propi usuari que l’insta?li en una actualització que posar-lo per defecte en els discs de Ubuntu.
Hi ha gent que pensa que es podrien esperar uns dies i incloure-ho, però l’equip de Ubuntu diu que vol mantenir els 6 mesos entre versió i versió, i el dia 30 és just l’últim dia que es pot fer per a que es digui Ubuntu 8.10.

Personalment penso que han fet bé ja que Intrepid Ibex és molt esperat per les moltes altres coses que aporta, i no costa res actualitzar a 3.0 quan sigui el moment.

Aprofito l’article per dir que sembla ser que finalment el tema visual de la nova versió d’aquest sistema operatiu serà fosc. El tema es diu  DarkRoom, i és el NewHuman amb uns colors una mica diferents per a solucionar els problemes de contrast que tenia.

Ubuntu, logo de vidre

Deixa un comentari

Your email address will not be published.