El teu blog de Linux en català

Stackswitch, nou connector del Compiz

És ben conegut que els diferents connectors del Compiz no sempre són útils. Però avui volem parlar-vos d’un de nou que ha estat desenvolupat a partir d’una idea de Mark Shuttleworth (el mecenes d’Ubuntu).

Li van demanar què volia per a Compiz, i ell va presentar una idea que l’equip de Compiz a dut a terme. I sembla que el connector té la seua utilitat.

Stackswitch no és un connector completament nou, sinó que sembla més bé una millora molt gran d’altre connector anomenat Place Windows amb el qual, executant l’ordre adequada, es presentaven totes les finestres a l’escriptori (molt útil, per cert).

Stackswitch permet separar les finestres de manera semblant a l’Exposé de Mac, però en tres dimensions, com si estigueren a una taula. Amb el ratolí o el teclat es poden revisar les finestres i cada vegada que ens posem a sobre d’una, es mourà i es farà una mica més gran per mostrar el seu contingut.

2 comments

 1. Reply

  Només dues paraules, com diria Jesulin:
  IM-PRESSIONANT

  • Pau on 25 de juny de 2008 at 00:36

  Reply

  Doncs sí que mola, la veritat. Estic ara provant d’activar-lo a KDE4, però no veig la manera 🙁

Deixa un comentari

Your email address will not be published.