El teu blog de Linux en català

OpenGL a l'OpenOffice.org, impressionant

Hem pogut conèixer recentment que amb la versió 2.4 de la Suite Ofimàtica OpenOffice.org s’inclourà una novetat a l’apartat de presentacions que promet ser, com a mínim, vistosa. I és que es faran servir les funcions de les llibreries OpenGL per aplicar-les a l’Impress, l’editor de presentacions de l’OOo.

La nova versió, que apareixerà al març, inclourà el mòdul Impress -dedicat a presentacions i similar en funcions al PowerPoint- tota una sèrie d’efectes de transició entre les diferents transparències que aprofitaran la potència d’OpenGL.

L’ús de la tecnologia OpenGL encara no es troba molt estès a Windows, per la qual cosa no s’hi trobarà disponible per a aquesta plataforma a la versió 2.4; només podrem trobar-la (en principi) per a la versió de l’OOo per a GNU/Linux. Ara toca gaudir del vídeo demostració que s’ha preparat.

3 comments

  • víctor on 22 de febrer de 2008 at 12:31

  Reply

  Mare de Déu santa quina passad! 😀

  • Aljullu on 22 de febrer de 2008 at 23:32

  Reply

  Vaig llegir (em sembla que a Genbeta, sinó a Tux Pepino; algun dels dos, no me’n recordo) que només estarà en forma d’extensió, és cert?

  • Pau on 23 de febrer de 2008 at 02:08

  Reply

  Probablement així siga a la versió 2.4. Aniran provant i segons els resultats, ho afegiran o no a la base del programa.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.