El teu blog de Linux en català

Més estadístiques

Aprofitem la publicació dels resultats d’una macro-enquesta de l’AIMC (Asociación para la Investigación de los Medios de Comunicación). Sembla que aquesta enquesta s’ha fet a nivell de l’Estat Espanyol.

D’entre els resultats, hem arreplegat els que hem considerat més interessants: els resultats respecte als sistemes operatius, als navegadors i a la llengua de navegació. No comentarem molt més, simplement podrem comprovar que els resultats respecte a l’ús de navegadors i sistemes operatius quant al Firefox i a GNU/Linux es parla, són més o menys iguals a l’enquesta de l’W3Counter.

 

Respecte a la llengua, el català sembla que representa quasi un 16% del total. Tenint en compte que la població de Catalunya, Illes i País Valencià representen quasi el 30% de la població de tot l’Estat, no està malament el resultat (cal tenir en compte que Catalunya és molt més activa que no pas les Illes o el País Valencià).

Deixa un comentari

Your email address will not be published.