El teu blog de Linux en català

OpenOffice.org 2.3 ja disponible

Aquesta nit, Sun Microsystems ha publicat silenciosament la nova revisió de l’OpenOffice.org: la versió 2.3.0. Encara no hi ha anunci oficial a la pàgina d’OpenOffice.org, no trigaran a posar-lo, però (oficialment es publica aquest dilluns).

Aquesta nova versió corregeix uns quants errors i ofereix algunes millores i noves característiques per a tots els components de la suite. Entre totes les novetats de la versió 2.3, es confirma la presència del gestor de creació de diagrames als full de càlcul així com un nou component que permetrà crear pàgines tipus wiki.

Una de les novetats que s’anunciava per a aquesta nova versió és que seria possible treballar amb l’OpenOffice.org via web, sense haver d’instal·lar res al disc dur. Quan es publique l’anunci oficial ho podrem confirmar (o no). Una altra novetat és el suport per a Olap i XML a l’aplicació Base.

La següent versió, la 2.3.1, es publicarà el 4 de desembre. Les noves distribucions que es presenten ara ja l’aniran incloent. Aquells que teniu distribucions ja publicades, és més complicat que els mantenidors afegisquen aquests paquets als repositoris.

Ja que estem, aprofitem per parlar-vos de l’OpenOffice.org Conference que es celebrarà a Barcelona entre el 19 i 21 de setembre.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.