El teu blog de Linux en català

Eve Online tindrà versions per a GNU/Linux i Mac

Un dels desenvolupadors independents més importants del món dels videojocs, CCP Games, va anunciar fa un parell de dies que, gràcies a un acord amb TransGamming, grup especialista en portabilitat de videojocs a Mac, tindrem versions d’Eve Online per a GNU/Linux i Macintosh abans de 2008.

Un dels elements principals de l’acord consisteix en què ambdues companyies compartiran responsabilitats quant a la garantia final del producte i tot allò referent a problemes tècnics que siguen producte de les diferents configuracions. Totes dues empreses treballaran com a un sol equip per tal d’aconseguir la millor integració possible del codi d’Eve Online a cada sistema operatiu.

Halldor Fannar, CTO dels jocs de CCP va dir: Estem satisfets d’ampliar la nostra relació amb TransGamming ja que l’experiència de la companyia permet que el MMOG més innovador estiga disponible a més plataformes. Tot integrant la tecnologia existent de TransGamming, podem avançar en el desenvolupament del joc mentre s’amplia l’univers d’Eve Online a més jugadors.

També, Vikas Gupta, CEO de TransGamming va comentar: Eve Online ha agradat molt als usuaris de GNU/Linux i hi havia una demanda significativa en aquest sentit: tant per a Linux com per a Mac. Eve Online es desenvolupa en un univers dins un únic servidor, i per això és vital que el joc siga idèntic per a totes les plataformes. Aquest desafiament fa que l’acord amb CCP siga tan important per a nosaltres.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.