El teu blog de Linux en català

Reunió de voluntaris per a l'OpenOffice Conference 2007

Com sabeu, del 19 al 21 de setembre es celebrarà a Barcelona la OpenOffice Conference 2007. Sembla que estan cercant voluntaris amb diversos perfils per organitzar l’esdeveniment i volen fer una reunió. És possible que tingueu interès en participar. Us deixem ací la notícia que han posat a La Farga.cat:

Demà es fa una trobada per a tots aquells que vulguin col·laborar a l’OpenOffice Conference 2007 que se celebra a Barcelona del 19 al 21 de setembre a la UB. Es necessiten diversos perfils de voluntaris a més d’informàtics: des d’ENG’s per a gravar les ponències fins a guies que ensenyin la ciutat als assistents de fora de Catalunya.

La reunió es farà a Barcelona al Shamrock(Carrer Tallers, 72). L’OpenOffice Conference és la conferència internacional anual d’un dels paquets ofimàtics de codi lliure més populars. Durant 3 dies, es debatrà sobre el futur d’aquest programari i de les seves principals implementacions.

També us deixem un parell de pàgines del vostre interès.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.