El teu blog de Linux en català

Jrisk, El risk en Java

Jrisk és un joc creat amb el llenguatge java que ens permet jugar al famós joc de taula risk. El Joc consisteix en complir la missió que hi ha escrita a la teva carta abans que els altres.

El terreny de joc és un mapa amb diferents continents i parts dels continents a conquerir. El joc es divideix en torns. El jugador que té torn ha de reptar a un altre jugador que tingui parts de continents al costat de les seves fitxes. La batalla es desencadena amb daus. Qui tira els daus més alts guanya, i a l’altre se li retiren fitxes.

La versió actual del Jrisk és 1.0.9.2, i és possible que requereixi Sun Java 6.0. Entre les llengües incloses, tenim disponible el català. La instal·lació no requereix molts coneixements, a la secció de descàrregues trobarem el paquet d’instal·lació. Sols l’haurem d’executar amb Java i seguir les instruccions.

La jugabilitat és molt intuïtiva, sols haurem d’anar marcant els països a reptar, i anar tirant els nostres daus. La resta és gairebé automàtic i molt ràpid.

2 comments

  • Jacquard on 29 d'agost de 2007 at 12:03

  Reply

  Molt interessant el joc, si més no, continua tenint els mateixos defectes que el joc per ordinador anterior a aquest. cada certes tirades, els que t’ataquen treuen els daus amb els números més alts.

  • PellRoja on 31 d'agost de 2007 at 19:57

  Reply

  Jo crec que es basa en la variable randoom. Si fas el mateix interval de temps de una tirada a l’ altre, tens moltes possibilitats que la tirada sigui igual. El truc és clickar una mica després per que varii

Deixa un comentari

Your email address will not be published.