El teu blog de Linux en català

Salmon Player o l’excelent exemple de Material Design en un reproductor

Una de les últime millores que ha incorporat Google a Android ha estat la seva línia d’estil: el Material Design.

Uns principis senzills, molts colors, formes simples i boniques animacions han rentat la cara al sistema operatiu amb més usuaris del món. I tan els ha agradat el canvi que el Gegant dels Cercadors ha decidit fer servir la guia d’estil als serveis en línia a aplicacions i fins al seu altre sistema operatiu: ChromeOs. Però el que més crida l’atenció és com aquestes línies de disseny s’han escampat a altres projectes des de Temes per al nostre escriptori a distribucions pròpies o aplicacions com Salmon Player, un simple i bonic reproductor d’audio.

salmon player

 

Salmon Player funciona sobre Linux, Mac, Windows i ChromeOs, ja que es tracta d’una app per a Google Chrome (també compatible amb Chromium!). El que ens ofereix és un reproductor senzill, lleuger i bonic amb suport per a fitxers ogg, wav o mp3 i per a serveis en línia com ara Drive, Dropbox i Vkontakte.

Si li voleu donar un cop d’ull el podeu instal·lar des de la botiga de Chrome, mitjançant aquest enllaç.

Si el proveu, no oblideu deixar-nos la vostra opinió! I ja que hi som… sou pro o anti Material Design?

 

 

Deixa un comentari

Your email address will not be published.