El teu blog de Linux en català

[Jocs] Tomb Raider a Linux

Amb l’arribada d’Steam a GNU/Linux, un gran nombre de jocs als quals només es podia jugar al Windows, van arribar al nostre sistema operatiu. El catàleg actual d’Steam per a GNU/Linux supera ja els 2000 títols. Encara que això haja arribat tard, podem dir que ‘jugar’ ja no és un problema per fer servir aquest sistema operatiu.

I ara tenim una publicació que per mi és molt simbòlica: Tomb Raider. Ho han anunciat al Twitter: el títol ja està disponible a Steam. Aquest port s’ha fet gràcies a Feral Interactive, que també s’han encarregat de portar altres títols com Alien: Isolation o Middle-earth: Shadow of Mordor.

Tomb Raider

Aquesta versió del Tomb Raider és la darrera que es va publicar on s’explica la història de com Lara Croft va esdevindre una lluitadora supervivent després d’un accident a una illa remota. Jo vaig jugar a la PS3 farà dos o tres anys i la veritat és que va ser un dels millors jocs als que he jugat mai.

El trobareu a Steam a partir de 19,99 euros. Hi ha disponible l’edició GOTY (Game of The Year, amb continguts addicionals).

Temps de jugar?

Deixa un comentari

Your email address will not be published.