El teu blog de Linux en català

Nou grup local de la FSFE a Barcelona

Com alguns de vosaltres ja sabeu, ja tenim grup local a nivell barceloní dins la FSFE! Aquest està destinat a trobades i projectes relacionats amb el programari lliure i amb la llibertat a la xarxa així com amb la cooperació a nivell europeu amb altres grups i organitzacions d’objectius similars.

Per entrar-hi només cal que sigueu membres de la FSFE i que us apunteu a la llista de correu barcelona@lists.fsfe.org 🙂

Apart d’això, hi ha dues noves ben interessants:

  • En Richard Stallman és a Barcelona, i he quedat amb ell demà al vespre per poder xerrar amb ell i expicar-li la nostra feina. Ens trobarem al carrer Girona amb València a les vuit i mitja.
  • Com a projecte per la FSFE i amb l’ajuda de linuxUPC i la càtedra del Programari Lliure de la UPC a Manresa, estem engegant uns tallers d’iniciació i de suport continuat al programari lliure. Aquest diumenge comencem el primer taller, a les quatre i mitja a l’edifici Omega del campus Nord, soterrani 2.

Us animeu? 😛

Deixa un comentari

Your email address will not be published.