El teu blog de Linux en català

Owncloud 4.5

Encara feu servir Dropbox? Owncloud, una peça de programari excel·lent que creix cada dia més ràpidament, és la vostra salvació! 😉 I és que just ara se n’ha alliberat una nova versió, la 4.5.0, que ens duu (entre altres) la possibilitat de muntar clouds externs com Google Drive o Dropbox – de forma integrada!

OwnCloud 4.5 en acció – panell principal de la seva interfície web

No dubteu en provar-lo, és realment una meravella. De moment suporta Contactes i Calendaris via CardDAV, de manera que un cop el seu client per a Android arribi a poguer sincronitzar-los podreu tenir tota la vostra agenda i calendari sincronitzats entre els vostres ordinadors i el vostre telèfon sense la necessitat de Google 🙂 Però per ara, ja que l’aplicació per Android oficial encara no hi ha arribat, es poden fer servir alternatives com carddav-sync o caldav-sync.

1 comment

    • rogerc on 23 d'octubre de 2012 at 19:27

    Reply

    Ei! T’has oblidat de dir que existeix una traducció al català 🙂

    Si algú troba alguna errada us prego que m’ho feu saber, perquè la veritat és que no he tingut oportunitat de comprovar la traducció de totes les opcions que ofereix.

    Fins aviat

Deixa un comentari

Your email address will not be published.