El teu blog de Linux en català

Drupal Developer Days Barcelona

Els dies 15, 16 i 17 de Juny es durà a terme a Barcelona el Drupal Developer Days Europeu. Durant tres dies, serà el centre de totes les mirades de la comunitat internacional drupalera. Aquí ens trobarem tant professionals com aficionats del Drupal de tota Europa per xerrar, discutir, programar i crear centenars de noves idees al voltant d’aquest programari lliure.

Hi haurà sessions, tallers dirigits per grans experts, sprints de codi liderats per programadors coneguts de la comunitat drupal, traduccions i un llarg etcètera. Podeu fer un cop d’ull a l’horari final de l’esdeveniment.

Obrirem l’esdeveniment amb una activitat anomenada Open Space el divendres a
les 16:00. Podeu trobar més informació d’aquest tema aquí

L’esdeveniment es durà a terme a les instaŀlacions del Citilab de Cornellà.

Per els qui no coneguin,  drupal és un gestor de continguts de programari lliure, força conegut en el món de la web, gràcies a un gran nombre de virtuts on destaca, podeu fer un cop d’ull aquest llistat dels projectes de més renom que usan drupal aquí.

2 comments

  • Daniel on 30 de maig de 2012 at 17:46

  Reply

  Jo hi seré el dia 15 probablement 🙂

   • Eloi V on 30 de maig de 2012 at 18:16
   • Author

   Reply

   Doncs a veure si ens veiem per allà Daniel 😛 i ja saps, si t’animes, només són 25 € per tot l’esdeveniment, pels que estem en el món de drupal aquests esdeveniments van molt bé per aprendre noves coses.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.