El teu blog de Linux en català

El client Desura, alliberat

Desura és una plataforma, de la qual ja hem parlat anteriorment, i que posa a la nostra disposició un munt de vídeojocs perquè els puguem instaŀlar en el nostre sistema. A Desura hi podem trobar molts jocs per a Linux, o sigui que és ideal per als aficionats als vídeojocs.

Desura funciona a partir d’un programa, el client Desura, que ens instaŀlem al nostre ordinador, i a partir del qual podrem trobar el joc que ens interessi per instaŀlar-lo a l’ordinador fent un sol clic. Vaja, és com el Centre de Programari o qualsevol gestor de paquets dels que ja coneixem els usuaris de Linux. A Desura hi trobarem tant jocs gratuïts com de pagamanent, lliures o privatius.

Client de Desura per a Linux

Client de Desura per a Linux

Aquesta setmana s’ha produït una notícia important referent a aquest client del Desura, i és que els seus responsables n’han alliberat el codi font, sota llicència GPL v3. Podeu trobar el codi del client Desura a Github, sota el nom de Desurium. Segons els desenvolupadors de Desura, l’alliberament del seu codi «permetrà que la comunitat ajudi a implementar noves funcionalitats i arreglar problemes més ràpidament, i contribuir al client per beneficiar tots els usuaris».

Deixa un comentari

Your email address will not be published.