El teu blog de Linux en català

Humble Indie Bundle 4, paga el que vulguis per 5+2 jocs

Ja tenim aquí una nova edició del Humble Indie Bundle, on se’ns ofereixen l’oportunitat de pagar el que vulguem per un pack de diversos jocs multiplataforma (tots funcionen en sistemes GNU/Linux) al preu que nosaltres vulguem. En aquest cas, ens ofereixen la fórmula de 5+2 jocs, que vol dir que podem pagar el que vulguem per 5 jocs i, si el preu que paguem és més elevat que la mitjana que s’hagi pagat fins al moment (actualment aquesta mitjana està en 5,34$, uns 4,10€), n’obtindrem uns altres dos jocs extra.

Jocs inclosos al Humble Bundle 4

Jocs inclosos al Humble Bundle 4

Com sempre en els Humble Bundle, un cop comprem el pack tindrem els jocs sense DRM i, per tant, els podrem instaŀlar en tots els nostres ordinadors sense cap mena de problemes. A més, podem destinar part del que paguem a projectes de caritat (en concret, a EFF o a Child’s Play), en la proporció que nosaltres vulguem.

He de dir que, després d’un parell força decebedores del Humble Bundle, he trobat que aquest nou Humble Indie Bundle 4 torna una mica als orígens, oferint-nos un nombre important de jocs nous (és a dir, no presentats en edicions anteriors), uns quants dels quals fan molt bona pinta (encara que també n’hi ha algun que no em sembla gaire engrescador 🙂 ). Els cinc jocs que s’ofereixen al preu que vulguem en aquesta edició són:

A més, com hem comentat, si pagueu més que la mitjana fins al moment, podreu obtenir també aquests altres dos jocs:

Per finalitzar us mostrem el vídeo promocional, on podreu veure un tast dels jocs oferts en aquest Humble Indie Bundle 4.

  • Yo on 14 de desembre de 2011 at 14:09

  Reply

  En ves de fer tants jocs que semblen del Minijuegos.com potser aurien de ferne 1 pero bo i no tindrien de fer aquestes ofertes.

   • oriolsbd on 14 de desembre de 2011 at 22:04
   • Author

   Reply

   Només una puntualització. Els responsables de Humble Bundle no “van fent jocs” com bolets. Ells no programen res. Simplement, fan un recull de jocs multiplataforma (són per a Windows, Mac i Linux) ja existents i fan aquesta promoció. Suposo que primer es posen en contacte amb les companyies que els programen. Per exemple, tots els videojocs d’aquesta edició són d’empreses diferents (els únics que són de la mateixa companyia són el NightSky HD i el Cave Story+).
   En el cas dels Humble “Indie” Bundle, a més, són companyies “Indie”, com el seu nom indica. També hi ha edicions del Humble Bundle que no són “Indie”.

    • Yo on 16 de desembre de 2011 at 00:51

    Reply

    A dons en aquest cas no dic res 🙂

   • Daniel on 15 de desembre de 2011 at 20:55

   Reply

   A tu potser t’agradaria el projecte 0ad, que busca fer un joc d’estratègia de guerra (tipus age of empires), i de moment el porten molt avançat. Ja fa anys que el desenvolupen de forma totalment lliure, i el joc pesa molt i té uns gràfics impressionants. Li falten retocs de jugabilitat i de partides locals, però per la resta m’agrada molt.

   Salut!

    • Yo on 16 de desembre de 2011 at 00:53

    Reply

    Si ja le provat, xD
    Avera si aconsegueixen superar a Empires 2 que per mi es un dels millors jocs de la historia, xD ficsat que de tant en tant encara i jugo, xD

     • Daniel on 18 de desembre de 2011 at 10:34

     Reply

     Jo hi jugava, però el vaig deixar perquè tenien problemes amb les targetes Nvidia…

  • akjode on 14 de desembre de 2011 at 16:47

  Reply

  Jo he comprat en totes les edicions el humble, i aquesta es la que menys ganes tenia de comprar la veritat, i vaig donar 5 dolars, i no he rebut els 2 extres (estic en crisi, i la empresa que he muntat fa 5 mesos encara no dona ni per un salari) en resum, estic decebut, tinc ganes de un bon humble, en que hi hagi algun joc wapo per el que valgui la pena comprarlo

   • cosarara97 on 17 de desembre de 2011 at 23:18

   Reply

   Mira que no gastar-se el mig dolar (en aquest moment 33 centaus) que faltava per arribar a la mitjana…
   A mi el cavestory+ m’agrada molt 😀 Pero per culpa de que necessita glibc 2.14, del qual no hi ha deb’s ni està als repositoris de l’ubuntu, m’he hagut d’instalar un Arch per jugar-hi xD (en realitat ha sigut una excusa, ja feia temps que me’l volia instalar)

   Us hi heu fixat que els que més paguem som els usuaris de linux? (Els que estem acostumats a que tot sigui gratis) xD

Deixa un comentari

Your email address will not be published.