El teu blog de Linux en català

Ja es pot fer servir Spotify de forma nativa a Linux

Comenten a OMG!Ubuntu que el client per a Linux de l’Spotify per fi permet utilitzar-lo amb comptes que no siguen Premium, és a dir, amb els comptes Free.

Tot i que no hi ha cap anunci oficial, des del repositori de l’Spotify ja es poden baixar els paquets per a distribucions debian (sembla que no hi ha opció per a altres distribucions).

Encara és una versió en desenvolupament, però és funcional i sembla que no té un nombre molt gran d’errors. La interfície és molt neta, però la realitat és que queden molts detalls per arreglar (els menús no es veuen del tot bé i algunes icones flotants pel mig de la interfície no donen una impressió molt bona).

Finestra d'entrada de l'Spoitfy

Finestra d'entrada de l'Spoitfy

Però aquesta versió és funcional, ràpida i té activats gairebé tots els serveis socials i de ràdio que ja hi havia a la versió per al Windows. Si voleu provar-la, ací teniu els enllaços de baixada:

Spotify Debian 32 bits »
Spotify Debian 64 bits »

Interfície de l'Spotify a Linux

Interfície de l'Spotify a Linux

  • pol on 10 de desembre de 2011 at 09:02

  Reply

  Grooveshark i punt.

  • Ferran on 10 de desembre de 2011 at 13:32

  Reply

  Pol, crec que el grooveshark és lent, mentre que l’spotify és més fàcil de fer servir, sempre trobes el que busques, guardes fàcilment les cançons, no has d’accedir cada vegada des del navegador…
  Jo abans era d’invitació i tenia hores infinites pero ens van rebaixar a tots a 10h/mes per això ja no el faig servir a totes hores.

  • Dtritus on 11 de desembre de 2011 at 23:09

  Reply

  El problema que trobo amb el Grooveshark respecte Spotify es el complet CAOS que hi ha… com que el contingut es aportat per els usuaris es puja sense cap mena de criteri comú i a vegades trobar alguna cosa, o trobar-la sense que es repeteixi milers de cops, es fa impossible…

  • Ecron on 13 de desembre de 2011 at 18:23

  Reply

  Sol·lució: Musicuo (www.musicuo.com), un “Spotify al navegador” que encara que no te totes les cançons del mon, pero és molt fiable i encara que se suposa que es troba en fase beta, funciona a la perfecció! 🙂

  • Joan on 18 de desembre de 2011 at 21:57

  Reply

  Jo ja fa dies que l’estic fent servir. Algun company m’ha dit que amb ubuntu consumeix molts recursos. A mi amb debian (i amb un ordinador més potent) em va de conya.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.