El teu blog de Linux en català

openSUSE 12.1 RC1

Ja tenim aquí la primera Release Candidate (RC1) d’openSUSE, una de les distribucions GNU/Linux més conegudes. La versió principal d’openSUSE porta KDE com a entorn d’escriptori predeterminat i destaca habitualment pel seu aspecte visual (encara que per a aquesta versió concreta no m’acabi d’agradar el fons de pantalla que han escollit).

openSUSE 12.1 RC1 porta KDE 4.7.2, el nucli Linux 3.0, Systemd i Pulseaudio de forma predeterminada, entre moltes altres novetats. Si voleu provar openSUSE 12.1 RC1, us la podeu descarregar des de la pàgina de baixades d’aquesta Release Candidate.

openSUSE 12.1 RC1

openSUSE 12.1 RC1

Sobretot, de moment NO ÉS RECOMANABLE INSTAL·LAR-LO EN ENTORNS PRODUCTIUS, NI PER A ORDINADORS DE SOBRETAULA HABITUALS (excepte si teniu clar què significa una versió Release Candidate i n’assumiu les possibles conseqüències). Encara que sigui ja molt propera a la seva versió definitiva, cal tenir molt clar que es tracta encara d’una versió de proves. Aquestes versions serveixen per a poder provar les seves noves funcionalitats, i trobar-hi possibles errades per tal de notificar-les i que les versions definitives siguin molt estables.

Segons el seu calendari de publicació, la versió definitiva d’openSUSE 12.1 s’alliberarà el proper 16 de novembre.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.