El teu blog de Linux en català

Ja us podeu inscriure a la festa de publicació d'Ubuntu Oneiric Ocelot

Com cada cop que surt una nova versió d’Ubuntu, a Ubuntu.cat estan organitzant la seva corresponent festa de presentació (Release Party). En aquest cas, per a Ubuntu 11.10 (Oneiric Ocelot), la festa tindrà lloc el dissabte 12 de novembre al Punt d’informació Juvenil El Puntet (veieu on és), a Lloret de Mar.

Logo d'Ubuntu.cat

Logo d'Ubuntu.cat

Com ja és habitual, a la festa de publicació d’Ubuntu 11.10 hi haurà dos espais. En un d’ells podrem assistir a diverses xerrades, i a l’altre espai hi haurà la Festa d’Instaŀlació, on us podreu instaŀlar aquesta nova versió, amb gent que us ajudarà a fer-ho. A l’espai de la Festa d’Instaŀlació també hi serem membres de GNULinux.cat coŀlaborant amb els organitzadors d’Ubuntu.cat.

Tots aquells que no us hi hàgiu inscrit ja, ho podeu fer mitjançant aquest formulari. La inscripció és gratuïta, i teniu la opció d’apuntar-vos al dinar de germanor que es farà entre els actes de matí i de tarda.

Us hi esperem!

1 comment

    • Daniel on 19 d'octubre de 2011 at 00:21

    Reply

    Allà ens veurem! 🙂

Deixa un comentari

Your email address will not be published.