El teu blog de Linux en català

GNOME3 a una tablet

La interfície del GNOME-Shell, a més de ser innovadora, també està pensada per ser fàcil d’utilitzar a dispositius tipus tablet. Aquí tenim un vídeo de fa uns mesos, encara amb la versió 3.0 del GNOME, però ja es veu que no està gens malament. La tablet en qüestió és una WeTab.

  • carles on 4 d'octubre de 2011 at 11:51

  Reply

  vull comprar un tablet acer o asus, son android o windons de origen, es posible cambiar el programari lliure en catala.

   • Pau on 5 d'octubre de 2011 at 07:26
   • Author

   Reply

   Hola Carles,

   No sé si està preguntant o no (no hi ha símbols d’interrogació en el teu text). Actualment només hi ha una table que inclou el català per defecte: la Samsung Galaxy 10.1. Tot i així, la traducció és molt dolenta.

    • carles on 5 d'octubre de 2011 at 13:38

    Reply

    refaig la pregunta, Pau
    vull comprar un tablet acer o asus, son android o windons de origen.
    Es posible cambiar el programari lliure en catala d’aquest ordinadors?.

    gracies per tot

  • Joan on 6 d'octubre de 2011 at 12:50

  Reply

  Té bona pinta ^^

  • Marc on 11 d'octubre de 2011 at 16:12

  Reply

  Sense voler crear cap guerra ni ‘flame’ sobre els diferents entorns gràfics disponibles, dir que la interfície Gnome Shell és “innovadora” quan Plasma de KDE existeix des de la versió 4.0 (gener de 2008) i actualment és bastant més estable, funcional i lleguera em sembla com a mínim agosarat. Per no dir que existeixen entorns gràfics similars (codi lliure i no tant lliure) que encara són més antics i tenen un funcionament similar.

  • ianpocks on 25 d'octubre de 2011 at 18:53

  Reply

  Crec que hi ha una tablet amb kde ja de serie, i per tant amb l’idioma que tu vulguis….

  • Toni on 15 de novembre de 2011 at 12:18

  Reply

  Fa uns mesos que tinc un ThinkPad X-220, és a dir un portàtil que es converteix en una espècie de Tablet, i he acabat usant Gnome-shell (després de provar durant uns quants dies l ‘ Xfce i el KDE) precisament per la seva “amigabilitat”.
  Per ser exacte, haig de dir que m’hauria quedat amb el KDE si no fos que petava tot sovint! Molt més que el Gnome-shell malgrat que, com diu el seu propi nom, acaba de sortir de l’ou 😉

Deixa un comentari

Your email address will not be published.