El teu blog de Linux en català

Premis Blocs Catalunya 2011

Ahir es va fer a La Seu d’Urgell l’acte d’entrega dels Premis Blocs Catalunya 2011. Com us vam comentar, enguany GNULinux.cat hi participava com a finalista a la categoria de TIC – Professionals. En aquesta categoria, el guanyador va ser BitsCatalans. Després de l’acte, vam conèixer alguns dels seus integrants, i vam xerrar-hi distesament. En l’altra categoria relacionada amb les tecnologies de la informació, la de TIC – Personals, el guanyador va ser Betes i Clics. Felicitats a tots dos! 🙂

Per la nostra banda, estem molt contents d’haver estat finalistes dels Premis Blocs Catalunya d’enguany. Quan, al juny de l’any passat, vam iniciar el projecte GNULinux.cat no ens imaginàvem que en tan poc temps tinguéssim uns lectors tan fidels i collonuts (es pot dir aquesta paraula en una anotació? 🙂 ) que ens ajudessin a arribar a la final. Moltes gràcies als que ens seguiu dia a dia.

Premis Blocs Catalunya

Premis Blocs Catalunya

A la pàgina de Stic.cat podeu trobar la llista completa de guanyadors dels Premis Blocs Catalunya 2011.

2 comments

  • Daniel on 2 d'octubre de 2011 at 22:31

  Reply

  Molt ben dit! 🙂

  • Alex on 3 d'octubre de 2011 at 10:39

  Reply

  Gràcies pel vostre bloc

  vosaltres sí que sou collonuts

Deixa un comentari

Your email address will not be published.