El teu blog de Linux en català

Divendres de jocs: un nou Humble Bundle, paga el que vulguis per jugar

Ja tenim aquí una nova edició del Humble Bundle. En aquest cas, es diu Humble Frozen Synapse Bundle, perquè el joc central d’aquesta edició és el Frozen Synapse. En el Humble Frozen Synapse Bundle, podem pagar el que vulguem per obtenir aquest joc i, si el que paguem és més que la mitjana (que actualment està sobre els 4,65$), també obtindrem els cinc jocs que formaven el Humble Frozenbyte Bundle (Trine, Shadow-grounds: survivor, Shadow-groundsSplotJack Claw). De tots aquests, l’únic que no funciona per a sistemes Linux és el Jack Claw.

Com sempre, podrem escollir on van a parar els nostres diners, podent-los repartir entre els desenvolupadors de Frozen Synapse, els responsables del Humble Bundle i dos projectes de caritat (en concret, a EFF o a Child’s Play). Si voleu participar-hi, encara teniu 12 dies per a fer-ho.

Jocs del Humble Frozen Synapse Bundle

Jocs del Humble Frozen Synapse Bundle

A més, un dels alicients dels Humble Bundle és que en molts casos es va acabar alliberant el codi font dels jocs que hi participaven. A més, han muntat un vídeo promocional del Humble Frozen Synapse Bundle:

La veritat és que aquesta edició del Humble Bundle em sembla més pobra que les anteriors, perquè només presenta un joc nou (més cinc d’afegit que ja venien d’edicions anteriors). Si heu seguit els Humble Bundle previs, sempre es presentaven cinc jocs com a mínim, i alguns cops amb jocs de bonus. Tot i això, si no vau participar del Humble FrozenByte Bundle, els jocs extra són de gran qualitat, sobretot el Trine (segons el meu parer). 🙂

  • Aljullu on 30 de setembre de 2011 at 15:34

  Reply

  Jo crec que serà el primer cop que no hi participaré, perquè només hi ha un joc i, la veritat, no té gaire bona pinta.

   • oriolsbd on 30 de setembre de 2011 at 16:43
   • Author

   Reply

   Sí, com comentava, si ja vas participar al Humble Frozenbyte Bundle aquesta nova edició no aporta res de nou.

  • oriolsbd on 2 d'octubre de 2011 at 18:12
  • Author

  Reply

  Veig que acaben d’afegir un nou joc a aquesta edició de Humble Bundle. Es diu Trauma. L’he provat una estona, i és un joc una mica desconcertant, i no l’acabo d’entendre massa bé:
  http://www.traumagame.com/trauma.html

  1. Reply

   Jo també, després d’haverlo provat uns minuts en la pàgina oficial de Trauma, encara no sé com funciona… S’han de recollir les fotos amb els símbols que s’han de reseguir amb el punter de llum?!?!
   El que sí que m’agrada més és el Frozen Synapse, potser és perquè s’assembla als jocs SWAT que tenia fa temps per a PC….

 1. Reply

  El que sí que vull provar és el Jack Claw, té bona pinta, en 3D i va de un noi que té poders i reparteix llenya al personal…!

   • oriolsbd on 3 d'octubre de 2011 at 07:14
   • Author

   Reply

   El Jack Claw és l’únic que no té versió per a Linux. En realitat, és un joc que van deixar sense acabar.

  • oriolsbd on 5 d'octubre de 2011 at 20:49
  • Author

  Reply

  I un altre joc afegit. SpaceChem:
  http://www.spacechemthegame.com
  Un joc «químic». A primera ullada, també sembla una mica complexe, però fa millor pinta que el Trauma. XP

  • oriolsbd on 6 d'octubre de 2011 at 17:02
  • Author

  Reply

  Sembla que aquesta edició del Humble Bundle no està tenint massa èxit:
  http://www.phoronix.com/scan.php?page=news_item&px=OTk3NA

Deixa un comentari

Your email address will not be published.