El teu blog de Linux en català

Twitter a Gnome 3

De ben segur que si sou ubuntaires haureu estat jugant alguna vegada amb el Gwibber. Suposo (no sóc ubuntaire) que si heu seguit els passos de Canonical i esteu utilitzant Unity com a entorn gràfic segurament no haureu tingut cap problema i haureu pogut seguir utilitzant Gwibber com a client d’integració de les xarxes socials a l’escriptori. Amb Gnome3, de moment no hi ha cap versió estable de Gwibber. Fins i tot ja es diu que a les pròximes versions de Gnome, Gwibber serà substituït pel Gnome Online Accounts.

Bé, no sé fins a quin punt sou aficionats a les xarxes socials, però crec que més o menys tots estarem d’acord a que en xarxes com Twitter és molt més còmode utilitzar una aplicació d’escriptori que la pròpia aplicació web. Hi ha un programa que reconec que està molt bé i que ara és propietat de Twitter, el TweetDeck. Aquest programa, però, no és lliure, així que no ens hi fixarem gaire i anirem a buscar solucions del nostre estil. Buscant i rebuscant per la xarxa vaig topar amb un client de Twitter i d’Identi.ca, Hotot.

Hotot Inici de Sessió

El Hotot és un programa que tot i estar en desenvolupament, és molt complet i ens permet veure en una finestra el nostre timeline, els missatges directes, les nostres piulades i respostes, etc. A més està equipat amb moltes extensions que, per defecte, ens fan les URL’s més curtes, ens permeten publicar la nostra ubicació i fins i tot ens permeten veure les fotografies des del propi programa sense haver de recórrer a un navegador.

Vistes Hotot

És un programa que us recomano al 100% com a alternativa a Gwibber i que si el Gnome Online Accounts no us acabés de convèncer de ben segur que Hotot estaria a l’altura.

  • oriolsbd on 13 de setembre de 2011 at 18:56

  Reply

  La veritat és que no m’agrada gens el Gwibber. Provaré aquest Hotot, a veure què tal. 🙂

   • oriolsbd on 13 de setembre de 2011 at 23:33

   Reply

   L’he provat, i m’agrada força com funciona. Crec que l’utilitzaré com a programa habitual. Trobo a faltar que estigui en català, però això és fàcil d’arreglar. 🙂

  • Pau on 14 de setembre de 2011 at 07:21

  Reply

  Wow! La pantalla d’entrada no és molt bonica, però un cop s’ha carregat, és meravellós!

  • Jose Díaz on 20 de setembre de 2011 at 10:19

  Reply

  Hoola!

  Jo fa temps que el faig servir perquè Gwibber anava moolt lent i la veritat és que estic moolt satisfet amb la funcionalitat i l’aspecte visual, a més el van actualitzen molt sovint.

  Salut!

   • oriolsbd on 20 de setembre de 2011 at 14:39

   Reply

   Fa un parell de dies vaig enviar la traducció al català al Launchpad. Suposo que aviat la tindrem disponible (si te’l vas configurar amb el seu PPA de Launchpad).
   Salut!

Deixa un comentari

Your email address will not be published.