El teu blog de Linux en català

Opera amb compatiblitat amb GTK3

Durant molt de temps, la interfície del navegador Opera feia servir Qt. Ara, però, ens arriba una notícia molt interessant: la implementació de la interfície sobre GTK3 (l’estil del GNOME3). La integració queda molt bé:

Interfície de l'Opera en GTK3

Sembla que aquesta interfície la podrem provar a la versió 12. Ja hi ha alguns paquets creats que podeu anar provant.

Des de fa molt de temps l’Opera no és en català. És realment una llàstima, però el fet que siga programari privatiu ens fa enrere a molts. Hem conegut casos de gent que s’hi ha posat, però sembla que finalment no es va acabar. Algú de vosaltres en sap alguna cosa?

1 comment

    • Ferran on 14 de setembre de 2011 at 08:42

    Reply

    Es va fer per una de les primeres versions gratuïtes, la 9. Per tant, algunes coses estan traduïdes pero algunes altres et surten en Castellà perquè son noves. M’agrada molt que el meu navegador preferit (Que m’agradaria que fós software lliure), s’ajunti amb gnome-shell… http://my.opera.com/quim/blog/opera-catala-964

Deixa un comentari

Your email address will not be published.