El teu blog de Linux en català

Nemesys portarà els seus jocs a Linux

Nemesys, un estudi de vídeojocs hongarès, ha anunciat en un breu apunt al seu bloc que aviat tindrà disponible per a sistemes Linux. He estat mirant els jocs que han fet, i la veritat és que fan molt bona pinta. No han indicat quin joc serà el primer a ser portat a Linux, però us faig un resum dels que tenen actualment (i un que vindrà aviat).

D’una banda, tenim Fortix 2. Es tracta d’un arcade d’ambientació medieval, en el qual hem anem conquerint territoris a mida que hi passem per sobre amb el nostre personatge, i matem tots els enemics que hi queden envoltats (en aquest aspecte, una mica semblant al mític Gals Panic). Com a enemics hi trobarem ogres i dracs, però també ens dispararan des de catapultes o torres de defensa. En el nostre camí ens trobarem amb objectes que ens ajudaran en la partida. La veritat és que aquest joc m’ha causat MOLT bona impressió. Veieu-ne un vídeo promocional:

El segon joc és completament diferent a Fortix 2. Es diu Airport Control Simulator, i en ell podrem emular la feina d’un controlador aeri, havent de tenir cura fins i tot la velocitat i la direcció amb que els diferents avions (els hem de controlar tots alhora) emprenen l’aterratge. Fins i tot podem modificar les condicions meteorològiques. Veieu-ne un trailer.

El darrer és segurament el joc més espectacular dels tres. Es diu Ignite, i és un arcade de carreres de cotxes. Encara no ha tret la seva versió definitiva, o sigui que de moment tampoc no podrem jugar-hi a Linux. De tota manera, amb aquest vídeo podreu veure com serà aquest joc:

2 comments

  • Jordi on 8 de setembre de 2011 at 10:13

  Reply

  Els 3 son jocs de pago no?

   • oriolsbd on 9 de setembre de 2011 at 06:57
   • Author

   Reply

   Sí. Els dos primers estan disponibles (de moment només per a Windows) a plataformes com Steam o Desura. El tercer encara no, perquè es troba en fase de desenvolupament.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.