El teu blog de Linux en català

Divendres de jocs: Teeworlds

Malgrat que pel seu aspecte pugui semblar un joc de plataformes, Teeworlds és un shooter d’acció en 2D molt divertit on podrem jugar online contra altres jugadors. Els seus servidors sempre tenen gent disposada a disparar-nos una miqueta. 🙂

Logo del Teeworlds

Logo del Teeworlds

Teeworlds es troba en els repositoris oficials de la majoria de distribucions, de manera que el podrem instaŀlar des del gestor de programari propi de la nostra. Per exemple, si utilitzeu Ubuntu el trobareu fàcilment al Centre de programari.

Quan entreu al joc, primer us mostrarà tots els servidors de Teeworlds que hi ha disponibles. Veureu que són un munt. A mà dreta podeu modificar les opcions de filtrat dels servidors. És millor que activeu l’opció perquè només us mostri els servidors que tenen altres jugadors. Llavors, veureu que hi ha dos tipus de joc (columna «Type»): CTF – Capture The Flag (Captura la bandera) i DM – Death Match (mort sobtada).  En la partida CFT, hi ha dos equips (blaus contra vermells) i heu de capturar la bandera contrària. En el mode DM no hi ha més objectiu que matar i evitar ser matats. Tampoc no és massa convenient caure a l’abisme.

Per tant, escolliu un servidor que tingui jugadors amb el tipus de joc que més us agradi i feu clic a «Connect» per començar a jugar.

Pantalla del Teeworlds

Pantalla del Teeworlds

Els controls del joc són força senzill. Amb les tecles «WASD» ens podem moure, amb la barra d’espai saltem. Amb el ratolí podem controlar cap on apuntem, amb el seu botó esquerre disparem i amb el botó dret podem utilitzar el fuet per enganxar-nos a les parets i el sostre i balancejar-nos al més pur estil Indiana Jones.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.