El teu blog de Linux en català

On tindrà lloc la festa onírica?

El 13 d’octubre està previst l’alliberament d’Ubuntu 11.10, la propera versió d’aquesta popular distribució que tindrà com a nom clau «Oneiric Ocelot». Justament fa una setmana es va publicar la seva primera versió Alpha. Com fan amb cada nova versió, l’equip d’Ubuntu.cat ja ha començat a preparar la corresponent festa d’alliberament.

Logo d'Ubuntu.cat

Logo d'Ubuntu.cat

De moment, estan buscant el lloc on la faran i, amb aquest objectiu, han publicat un comunicat perquè es puguin presentar les candidatures que vulguin acollir aquesta festa. Per presentar candidatura, només cal que envieu un correu electrònic a rcarreras_a_ubuntu.cat. Teniu fins al 15 de juliol per a fer-ho.

Si voleu saber on han tingut lloc les festes d’alliberament de les anteriors versions d’Ubuntu, veieu el mapa d’activitats d’Ubuntu.cat.

1 comment

    • Jesús on 8 de juny de 2011 at 23:14

    Reply

    ei!
    què cal per poder acollir una festa?
    jesús

Deixa un comentari

Your email address will not be published.