El teu blog de Linux en català

Firefox 5 beta 2

Com ja vam comentar fa uns mesos, Mozilla ha canviat la seva política d’alliberament de noves versions per al Firefox. És a dir, en comptes de tenir versions molt distanciades temporalment, amb moltíssimes novetats, es faran versions més properes i amb un nombre menor de noves característiques. Com a mostra d’això, només dos mesos després de l’alliberament de Firefox 4, ja tenim aquí la segona Beta de Firefox 5.

Logo del Firefox

Les principals novetats de Firefox 5 Beta 2 són:

  • Millores de rendiment i estabilitat
  • Suport per a animacions CSS
  • L’innovador Channel Switcher, que permet indicar quin nivell d’actualitzacions volem tenir al Firefox (versions estables, versions Beta o versions Aurora, menys estables però amb més novetats que les Beta).
  • Millor integració amb l’escriptori de sistemes Linux.

Si voleu provar Firefox 5 Beta 2, us el podeu descarregar d’aquest enllaç:

Descàrrega de Firefox 5 Beta 2

Un cop descarregat el fitxer, descomprimiu-lo i dins hi trobareu un fitxer anomenat «firefox». Si hi feu doble clic, se us iniciarà Firefox 5 Beta 2. Tingueu en compte que és possible que algunes extensions us deixin de funcionar (no totes estan preparades per a Firefox 5).

Si voleu provar el Channel Switcher, heu d’anar al menú «Ajuda > Quant al Firefox», fer clic a «Canvia» i seleccionar l’opció «Aurora». Podreu tornar a les característiques Beta de forma anàloga.

El nou Channel Switcher

El nou Channel Switcher

Deixa un comentari

Your email address will not be published.