El teu blog de Linux en català

Documentació: Linux i el comandament de la Wii

A la Festa d’instaŀlació Natty, vaig fer una presentació on explicava quines funcionalitats podem donar al comandament de la Wii des d’un sistema GNU/Linux. Per a fer-ho, vaig agafar com a base una sèrie de tres anotacions que vaig escriure fa un any i mig, però actualitzant la informació que havia quedat obsoleta. També vaig presentar alguna funcionalitats que en les anotacions anteriors només havia explicat per sobre (com la pissarra electrònica) i vaig explicar algun programa nou (el Transfermii).

Comandament de la Wii, Nunchuck i "clàssic"

Al nostre apartat de Documentació teniu disponible tota aquesta informació actualitzada. L’he estructurat en quatre apartats:

 1. Sensors del comandament i connexió amb l’ordinador
 2. Pissarra electrònica
 3. El Wiican
 4. Altres programes per al comandament de la Wii

També he modificat els perfils de Wiican (per a jugar al Neverball i per a jocs FPS) que vaig crear especialment per a aquelles anotacions. Podeu trobar aquests perfils de Wiican actualitzats al nostre apartat de Projectes.

  • Norbux on 20 de maig de 2011 at 22:07

  Reply

  Vaig assistir a la teva xerrada sobre els comandaments wii. Va ser molt interessant i agraeixo que pengis la informació.

  Gràcies!

   • oriolsbd on 21 de maig de 2011 at 11:33
   • Author

   Reply

   M’alegro que t’agradés la presentació. 🙂

 1. Reply

  Doncs jo no vaig poder venir perquè estava per la install i a l’entrada, però me n’alegro que hagis penjat la teua documentació ja que estic enllaçant la documentació de totes les sessions al i se m’havia passat demanar-te la teua.

  Gràcies Oriol, tant per la documentació com per la coŀlaboració que teniu amb l’equip d’ubuntaires habitualment.

  Fins la propera 😉

 2. Reply

  Em sembla que no me n’he sortit amb els atributs HTML al comentari anterior; només volia dir que ja he enllaçat la teua documentació al wiki de la festa: https://wiki.ubuntu.com/CatalanTeam/NattyNarwhal#Lloc%20i%20programa%20d%27activitats

  Merci per tot, Oriol… i resta de gnulinux.cat

   • oriolsbd on 21 de maig de 2011 at 11:34
   • Author

   Reply

   De res. Segurament a la propera festa ens hi tornareu a veure «donant la tabarra». 😉

  • akjode on 21 de maig de 2011 at 20:50

  Reply

  ei cuant facis xerrades avisem 😀

  • miquel66 on 25 de juny de 2011 at 13:08

  Reply

  Jo també vaig assistir a la xerrada a Les borges Blanques. La presentació la vas fer molt bé, felicitats!
  Tan bé que, no m’he pogut estar de comprar-me l’aparell d’infraroig amb piles i començar a provar-ho. Això del ratolí controlat amb el comandament de la Wii m’anirà molt bé per properes xerrades.
  Moltes gràcies per la teva feina.
  Salut!

  P.D.: Tal com t’he comentat personalment, hem falta provar l’OpenArena. Ja ho comentarem.

  • miquel66 on 26 de juny de 2011 at 12:18

  Reply

  Hola de nou.
  Tal com vaig dir, ja que m’ha agradat tant aquest article, l’he afegit a la Guia Ubuntu, http://ca.wikibooks.org/wiki/Guia_Ubuntu/Índex_11.04 (bé, n’he fet una adaptació esmentant l’autor i article original); al capítol quart – multimèdia.
  Ben cordialment,
  Miquel.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.