El teu blog de Linux en català

Divendres de jocs: Flight of the Amazon Queen

El joc que avui us presentarem va destinat sobretot als nostàlgics de les aventures gràfiques. Ja fa un temps us vam parlar de ScummVM, un emulador que ens permet reviure a Linux aventures gràfiques tan famoses com Monkey Island o Indiana Jones.

Logo del Flight of the Amazon Queen

Doncs avui us proposem Flight of the Amazon Queen, una aventura gràfica que es va publicar primer el 1994 com a joc comercial, i que el 2004 va alliberar el seu codi. Aquest joc utilitza el mateix motor ScummVM, però us el podeu instaŀlar directament des del gestor de programari de la vostra distribució GNU/Linux. Per exemple, si utilitzeu Ubuntu, podeu obrir el Centre de programari, cercar «amazon» i des d’allà us podreu instaŀlar fàcilment el joc.

Un cop instaŀlat, podreu executar el joc des del menú Aplicacions » Jocs » Flight of the Amazon Queen. El sistema de joc (i ja de pas l’aspecte gràfic) és bàsicament el de totes les aventures gràfiques: Parlar amb la gent, mirar el que hi ha al nostre voltant, agafar objectes, combinar-los entre sí de les maneres més impensades, etc. És a dir, el sistema que tant ens agradava als aficionats a aquest tipus de jocs. 🙂

Pantalla del Flight of the Amazon Queen

Pantalla del Flight of the Amazon Queen

2 comments

  • Xavi on 25 de març de 2011 at 14:27

  Reply

  Casi ploro! m’havia passat tantes estones jugant a aquests jocs! 😀 sort que podem reviure els classics perquè els nous de telltale (el nou monkey island, retorn al futur…) son un maldecap per jugar-los a linux (el meu germà tenia un Sam n Max original i vam haver de posar un anti-copy perque no reconeixia el DVD)

  • Albert on 4 d'abril de 2011 at 12:23

  Reply

  Sam&Max….. boníssim!!!! vaig a provar aquest..

Deixa un comentari

Your email address will not be published.