El teu blog de Linux en català

Els nous fons de pantalla d'Ubuntu

Com a cada nova versió d’Ubuntu es duu a terme una selecció, per mitjà de Flickr, de les millors fotografies i, aquest any com a novetat, els millors dissenys d’imatges digitals, per a ser incloses en el paquet de fons de pantalla d’Ubuntu.

El procés consisteix en que tothom qui vulgui pot pujar les seves obres al grup Ubuntu Artwork. Un cop tancat el termini es forma un petit jurat d’unes 8 persones, cadascuna d’aquestes selecciona les tres fotografies que li agradaria que fossin incorporades a la nova versió de la distribució. Les fotografies seleccionades es poden veure al grup l’Ubuntu Artwork Natty Release Shortlist.

Per a aquesta propera versió, que veurà la llum el proper mes d’Abril, he estat elegit com a part d’aquest jurat i la veritat és que estic molt content de les fotografies que hem escollit entre tots, que de ben segur alegraran la pantalla de molts ordinadors al reemplaçar el fons de pantalla per defecte, sota la meva opinió gens maco i quasi idèntic al d’anteriors versions.

Un exemple de les obres escollides:

Qui tingui Ubuntu 11.04 ja pot gaudir d’aquests magnífics fons de pantalla per mitjà de l’actualització d’avui.

O també pots descarregar-te el paquet comprimit que agrupa tots els fons d’aquí (és possible que s’afegeixin alguns d’última hora):

I aquí pots trobr els paquets amb els fons de pantalla de les passades versions:

Animo des d’aquí a tots aquells que teniu talent en la fotografia o el disseny gràfic a participar amb les vostres obres per mitjà del grup Ubuntu Artwork, ara tancat, però que es tornarà obrir per la propera versió.

3 comments

  • jaume on 24 de març de 2011 at 16:16

  Reply

  Simplement, son curiosos, ademés de la calitat que desprenen :D. A veure com em sorpendrá el Unity…tot i que ja li vaig donar un vistaso :p.

  • oriolsbd on 25 de març de 2011 at 07:13

  Reply

  Felicitats per formar part del jurat!

  Per cert, de cara a la propera versió, avisa’ns quan s’obri l’Ubuntu Artwork. 🙂

  • Ferran on 25 de març de 2011 at 12:40

  Reply

  I tant, ja faré un avís!

Deixa un comentari

Your email address will not be published.