El teu blog de Linux en català

Enquesta sobre el Firefox 4

Aquesta setmana s’ha publicat el Firefox 4, i les novetats que porta són força interessants. A GNULinux.cat ja us hem explicat com us hi podeu actualitzar i com configurar algunes de les noves característiques. Però ara ens interessa conèixer la vostra opinió. Per això hem iniciat una nova enquesta en la que us preguntem què us sembla la nova versió del Firefox.

[poll id=”48″]

  • Ecron on 24 de març de 2011 at 14:00

  Reply

  Llàstima que done problemes amb el Flash.. Al menys a mi no em reprodueix be els vídeos de les webs, sobretot les incrustacions del Youtube (encara que al youtube no he patit encara cap problema).

  Apart d’això, va prou be 🙂

   • Roger on 24 de març de 2011 at 15:16

   Reply

   El flash se m’ha actualitzat avui mateix… no se si això t’ho arreglarà…

    • Ecron on 24 de març de 2011 at 21:30

    Reply

    Yeah, se m’ha actualitzat i pareix que va millor 😀

     • oriolsbd on 24 de març de 2011 at 21:40
     • Author

     Reply

     M’alegro molt que ja et vagi bé. Jo estic molt content amb el rendiment de Firefox 4. I les novetats també són molt interessants. 🙂

   • Aljullu on 25 de març de 2011 at 07:36

   Reply

   També et pots apuntar aquí:
   http://www.youtube.com/html5
   I mirar els vídeos en HTML5, ja n’hi ha molts d’actualitzats.

  • Daerun on 24 de març de 2011 at 19:47

  Reply

  Jo tampoc diria que les novetats són “genials” però sens dubte estic molt satisfet 😀

  • Josep on 27 de març de 2011 at 20:58

  Reply

  Cap de les opcions que dónes per votar no em satisfan. Jo diria «Funciona mig bé (problemes amb el Flash) però m’agrada la quantitat de complements que hi ha». Ah, i gràcies per l’apunt per poder-lo catalanitzar.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.