El teu blog de Linux en català

Divendres de jocs: Red Eclipse

Avui us presentarem un frenètic FPS on podem caminar per les parets, saltar des d’añçades inimaginables, i batren’s en duel fent servir una katana d’energia: Red Eclipse. Red Eclipse va começar com el successor espiritual del desaparegut FPS Blood Frontier, un joc prometedor que va anar creixent i fent-se més complex sense arribar mai a llençar una versió «estable». El fet és que després de llençar la Beta, un munt de gent es va interessar pel projecte i fins i tot es varen começar a crear «Clans» per a les partides multijugador…

Però finalment el desanim i la manca de comunicació va fer que aquest entretingut joc acabés desapareixent. I aquí va començar Red Eclipse, i sembla que va començar millor, ja que ara si han aconseguit llençar una versió estable per a que poguem provar a sobreviure en aquest intens shooter.

La dinàmica del joc és molt senzilla: dos equips en un mapa intentant eliminar als adversaris, i per a fer-ho tenim tot tipus d’armes futuristes i no ens haurem de preocupar del realisme o de si caiem des d’un lloc alt… l’important aquí és que no ens encertin les bales.

Comenten també que en aquesta versió 1.0 han afegit un mode per a un sol jugador on haurem d’anar acompanyats d’un grup de soldats i obrir-nos pas entre una pila de zombies… un altre cop, tot pensat per a que només pensem en el que és important: saltar i  premer el gallet!

Si voleu provar Red Eclipse podeu instal·lar-lo de diverses formes:

 1. Descarregar l’instal·lador genèric de la seva pàgina. Tenen versions per a Windows, Linux i Mac OS.
 2. Si sou Usuaris d’Ubuntu podeu fer un click a l’instal·lador de PlayDeb, o també ho podeu fer via PPA, com ens expliquen al bloc català Openpitu,
 3. Si empreu Debian o un derivat, podeu descarregar aquests 3 paquets .deb:

L’Instal·lador ocupa uns 450 Mb però a Openpitu comenten que  el pes total de la descàrrega és de 1 Gb aproximadament, així que tingueu paciencia i aneu escalfant el ratolí per a disparar!

3 comments

  • oriolsbd on 18 de març de 2011 at 19:13

  Reply

  Gran joc! Sí senyor. 🙂

  • xavifumi on 18 de març de 2011 at 20:33

  Reply

  La veritat és que vaig justet de temps! (i més ara que tinc una joguina nova amb android!) Però és un dels shooters que més m’ha cridat l’atenció i tan bon punt pugui li dedicare una boooooooooona estona! XD

 1. Reply

  Bon joc, es nota que hi ha una bona comunitat al darrere.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.