El teu blog de Linux en català

Surten alhora la primera alpha de Mandriva 2011 i de Mageia

Mageia és la distribució Linux que va començar a gestar la comunitat d’usuaris de Mandriva quan, arran dels seus problemes econòmics, aquesta va comunicar que deixaria de publicar la seva versió gratuïta. Tot i que finalment Mandriva es va desdir i sí que alliberarà una versió gratuïta, el projecte Mageia també tira endavant.

Logo de Mageia

Aquesta mateixa setmana s’ha publicat la primera versió Alpha de tots dos projectes. Això significa que estan encara en un nivell molt inicial de desenvolupament, o sigui que encara no seran gaire estables. La versió final de Mandriva 2011, tal i com vam comentar, està prevista per al proper 30 de maig. Els desenvolupadors de Mageia, per la seva banda, treballen amb l’1 de juny com a data de publicació de la seva primera versió definitiva.

Logo de Mandriva

  • Marc B. on 16 de febrer de 2011 at 10:53

  Reply

  Com hi està el tema del català?

   • Pau on 16 de febrer de 2011 at 15:35

   Reply

   Diria que fotut. Mandriva fa molt de temps que no té ningú que la traduïsca al català (les aplicacions pròpies del sistema, és clar, ja que el català encara es troba entre les llengües disponibles).

  • satboy on 20 de maig de 2011 at 11:10

  Reply

  Hola,
  i jo no sé per quin decidir-me.Ara tinc Mandriva 2010.2 al portàtil i em va força bé, però potser Mageia serà millor (ara ja hi ha disponible la RC)
  http://www.mageia.org/en/downloads/

  Dew!

  • satboy on 20 de maig de 2011 at 11:12

  Reply

  Doncs jo no sé pas quina distro triar.Ara tinc la Mandriva 2010.2 al portàtil i em va força bé però potser la Mageia estarà millor…
  Per ara, ja hi ha disponible la RC.

  http://www.mageia.org/en/downloads/

  Dew!

Deixa un comentari

Your email address will not be published.