El teu blog de Linux en català

El cap de desenvolupament del Firefox deixa el projecte

Mike Beltzner, el màxim responsable de desenvolupament de Firefox, ha decidit que abandonarà el projecte quan es publiqui Firefox 4. Mike va començar a treballar en el projecte Firefox al 2005, i des del 2008 n’és el cap de desenvolupament.

Mike Beltzner

Mike Beltzner

En el seu comunicat, explica que tenia ganes de dedicar-se a coses noves i desconegudes per a ell. En concret, treballarà a DownUnder GeoSolutions, una petita empresa que treballa en la interpretació 2D/3D de moviments sísmics.

Mentre Mike Beltzner ha estat involucrat en el desenvolupament de Firefox (en menor o major mesura) han vist a la llum sis grans versions d’aquest navegador, des de la 1.5 fins a la propera versió Firefox 4.

 1. Reply

  Tothom necessita fer una parada en el camí i decidir que fer.
  Sens dubte ha fet molt bona feina ja que Firefox és molt bon navegador i es d’agrair.

  • Daniel on 15 de febrer de 2011 at 22:27

  Reply

  És possible que aquesta notícia estigui relacionada amb el fet de que a partir d’ara Firefox augmenti la rapidesa en què es publiquen noves versions? He llegit que en un any arribaran a Firefox 7 des de Firefox 4.

   • oriolsbd on 15 de febrer de 2011 at 23:23
   • Author

   Reply

   Jo també he pensat el mateix. Pot ser per desavinences internes, però que hagi volgut sortir de forma elegant.

  • Joan on 16 de febrer de 2011 at 00:15

  Reply

  Què més podem fer que agrair-li la gran feina duta a terme!!

Deixa un comentari

Your email address will not be published.