El teu blog de Linux en català

H@ckandela 2011 a Valls

Properament, durant les festes de decennals de la Mare de Déu de la Candela, es celebrarà a Valls la H@ckandela 2011. En aquestes jornades, que faran activitats al llarg de tres dies, tenen com a objectiu fomentar l’ús del programari lliure. la H@ckandela 2011 està organitzada per H@ckLabValls i Casa Caritat.

Les jornades tindran lloc a les aules Òmnia de Casa Caritat, a la Carretera del Pla 35, de Valls. Podeu veure com arribar-hi a través d’aquest enllaç de Google Maps. A la H@ckandela 2011 hi trobareu les següents activitats:

 • Dilluns 31 de gener, 11h-13h: Taller de hardware
 • Dilluns 31 de gener, 15h-17h: Festa d’instal·lació de GNU/Linux
 • Dimarts 1 de febrer, 11h-13h: Taller de Gimp
 • Dimarts 1 de febrer, 15h-17h: Taller de Joomla
 • Divendres 4 de febrer, 11h-13h: Taller d’edició musical amb GNU/Linux

Totes les activitats són gratuïtes, si bé per al torneig de Frets on Fire (un joc semblant al Guitar Hero) cal inscriure’s ja sigui durant els dies d’activitats previs al torneig o el mateix dia de l’activitat.

2 comments

  • joanrodriguez on 20 de gener de 2011 at 12:03

  Reply

  Moltes gràcies per la divulgació de la informació. Estic bastant interessat en el “Taller d’edició musical amb GNU/Linux”. Tinc, en el meu portàtil, una partició amb el Windows 7 només per poder instal·lar el Cubase. En faig un ús molt bàsic i sempre he pensat en canviar-me al programari lliure, però sempre que ho he intentat no me’n he sortit amb la configuració.

  M’agradaria saber dues coses:
  – S’hi pot arribar en transport públic? Quin temps estimat creieu que tardaria?
  – No he trobat cap esdeveniment al Facebook, existeix?

  1. Reply

   Hola Joan, responent a les teves preguntes… el lloc on es fan els tallers és bastant cèntric, i aprop de les estacions de busos i tren. Per arribar a Valls, la millor connexió amb transports publics (autobús) és des de tarragona.
   Per altra banda no tenim facebook, per tant per part nostra no hi sortirem… pots seguir-nos a través de la web http://hacklabvalls.org/ o consultar-nos al xat http://hacklabvalls.org/xat

   salut!

Deixa un comentari

Your email address will not be published.